lørdag den 2. oktober 2010

Elias i storbyen New York

På vej herover mistede vi vores klapvogn - ohh rædsel. Vi forsøgte at leve uden den første dag, men det var et hyr med Elias gående i øst og vest fuldstændig uden hensyn til den massive trafik, der drønede løs lige ved siden af ham - og han ville jo ikke holde i hånd hele vejen!! Vores eneste mål den dag var frokost med fætter Morten, der arbejder max. 20 minutter fra vores hotellejlighed. Men med Elias på løs hånd tog det selvfølgelig 2-3 gange så lang tid. Han var nu alligevel brav vores lille mand og fik gået en stor del af vejen, men de små ben bliver trætte (særligt når man også hele tiden skal gå på kryds og tværs af fortovet :-)) og så måtte han bæres og holdes styr i på alle måder tænkelige - der i blandt på skuldrene af sin mor:


Efter frokosten tog vi direkte ud og købte en erstatningsklapvogn - for 20 dollar! De 20 dollar har sparet os mange ryg, skulder og armsmerter!! Men her 2½ uge efter ankomst er det desværre den eneste klapvogn, vi stadig har!! Så nu må vi snart ud og investere i en ordentlig en - hvor vores søde dreng også kan ligge(!!) ned og sove, så han ikke får hold i nakken af at hovedet falder ned på brystet hele tiden.

For at holde lillemanden stærk og rørig, er en af de 'sightseeing'-elementer, vi ser rigtig meget til legepladser. Heldigvis er der mange af dem, men de ligner ofte hinanden...



Ingen kommentarer:

Send en kommentar